Hirdetés

Drámai vallomás: vonat elé vetette magát Medveczky Ilona legnagyobb szerelme

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kendőzetlen őszinteséggel vallott az életéről a legendás táncművésznő Az ATV A nő háromszor című talkshowban, és azt is elárulta: az életét a családjuk kutyája mentette meg egyszer.

Egy kezén meg tudja számolni, hány emberrel tartja a kapcsolatot, a szívében pedig születése óta kiemelt helye van a kutyáknak. Medveczky Ilona pénteken este az ATV A nő háromszor című műsor vendége volt, és Köböl Anitának mesélte el, az életét is egy kutyának köszönheti. 

“Anyám ott hagyott a pólyában. Régen ilyen nagy kályha volt, amin főztek is és egyben melegítettek. Anyuék elmentek valahova és a bölcsőt ott hagyták, és én addig tettem-vettem magam, míg én ráestem a kályhára. Volt egy dobermannunk és a kutya rántotta le a pólyámat. És onnantól kezdve, ha mindig éhes voltam, kicsit fölcseperedve, anyám adott egy zsíros kenyeret, egy harapás nekem, egy a kutyának. Úgyhogy a kutyát én igencsak családtagként kezelem” - mondta a Naphire.hu információi szerint az ATV stúdiójában.

Amikor a műsorvezető a férfiakról kezdte kérdezni, a táncművésznő elmondta, ő nagyon tiszteli mindegyiket, de azt, hogy ő feleség legyen, nem igazán tudta soha elképzelni. Aztán végül csak elárulta, hogy az első szerelmét tudta volna férjeként elképzelni, ám végül nem ez lett a vége. 

Oszvald Marika határozott érdeklődésére végül el is mesélte a történetét. “Kőbányán a szomszédunk volt és a tipikus ’a fiú a házból’ eset”. Ám a kapcsolatnak tragikus vége lett. 

“A fiú öngyilkosságot kísérelt meg. A kőbányai MÁV-telepnél a vonat alá feküdt, és úgy szedték ki az utolsó pillanatban a 6:20-as gyors, ami a Keletiből indul, alól, a sínek közül” - folytatta Ilona, majd hozzátette: a fiú életben maradt, de ezt követően neki mérlegre kellett tennie a karrierjét és az életét. S hogy hogyan döntött, azt feltehetően már mindnyájan tudjuk. A történet részleteit A nő háromszor-ban hallgathatják meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés