Hirdetés

Még az éjjel kórházba kellett szállítani Mbappét

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ahogy azt a naphire.hu is megírta, véres csata tört ki az Európa-bajnokságon, ugyanis az osztrákok elleni mérkőzésen Mbappé és Griezmann is brutális sérüléseket szerzett. Griezmannak felszakadt a homloka, Mbappénak pedig eltört az orra, a mérkőzés után azonnal kórházba kellett szállítani.

Mbappé akkor sérült meg, amikor a 86. percben felugrott fejelni és a levegőben összeütközött Kevin Dansóval.

Az első jelentések arról szóltak, hogy meg kell operálni a világsztárt, azonban még az éjszaka folyamán kiderült, hogy a műtét elvégzése (egyelőre) biztosan nem szükséges.

„Kylian Mbappé orrtörést szenvedett – erősítette meg a francia szövetség közleménye. Kylian Mbappé visszatért a francia csapat szállására. A következő napokban újra megvizsgálják, de műtétre egyelőre nincs szükség. Maszkot készítenek a számára, hogy a francia csapat legnagyobb sztárja pályára léphessen Hollandia ellen - írja az Origo

A Le Figaro ugyanakkor úgy értesült, hogy Mbappé semmiképpen sem lép pályára a franciák másik két csoportmeccsén, Hollandia és Lengyelország ellen. Mbappé egysoros Twitter-üzenetében a követezőt írta: "Van valami ötletetek egy jófajta maszkra?"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés