Hirdetés

Marics Peti megható szavakkal gratulált Krausz Gábornak

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Stars negyedik évadát. A dobogó második fokára Marics Peti és párja, Stana Alexandra állhattak. A népszerű énekes az eredményhirdetés után őszintén elmondta a véleményét Krauszék győzelméről.

Marics Peti hangsúlyozta: semmilyen keserűség nincs benne amiatt, hogy nem ők nyerték meg a Dancing with the Stars idei évadát. Mindenekelőtt gratulált a versenyzőknek, mert rengeteg munka van mögöttuk. 

Elárulta azt is, hogy sok beszélgetése volt Gáborral, amikor a sztárséf kicsit lejjebb volt, nem hitt magában és úgy érezte, hogy nincs helye ebben a versenyben. 

Én sokszor őket nézőként tudtam nézni, és én mindig ezt mondtam neki, hogy hidd el Gábor, hogy többről van itt szó, mint hogy a kezed szépen elér-e a végéig, és ebben viszont nagyon topok voltak. Úgyhogy a szívük nyert, és nagyon gratulálok nekik, én nagyon szeretem őket

Lapunk azt is megírta, hogy Tóth Gabi is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának az Instagram-oldalán, majd vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! élő adásában is, ám itt már nem bírta ki, és egy csúnya megjegyzést is hozzáfűzött a gratulációhoz. És természetesen arról is beszámoltunk, hogy Gabi testvére, Tóth Vera mennyire örült annak, hogy Krauszék lettek a műsor győztesei. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés