Hirdetés

Már nem kell sokat várni: hamarosan megnyitja első üzletét a Primark Budapesten

Nap Híre portré Nap Híre

Már keresik a magyar alkalmazottakat. 

Mint ismert, a magyarok által is nagyon kedvelt Primark divatáruházlánc az év elején jelentette be, hogy nemzetközi terjeszkedésbe kezd. Ennek keretében a magyar fővárosban is megnyitja első üzletét. 

A hírek szerint az első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és a cég mostani közlése szerint hamarosan megnyílik. Erre utal az is, hogy már keresik a magyar alkalmazottakat. 

Egyébként a tervek szerint idén még Szlovákiában is megjelennek. Magyarország világszerte a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A vállalat jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban. Céljuk, hogy 2026 végére globálisan 530-ra növeljék áruházaik számát - írja az Origo

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés