Hirdetés

Mi ez a bolt amiről mindenki beszél és Magyarországra jön?

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Nagy bejelentés érkezett. Az első Primark a budapesti Arena Mallban lesz, és várhatóan 2024. szeptember közepéig meg is nyílik és már lehet is menni vásárolni.

A Google Trends találatai között első helyen szerepel az üzletlánc, mondhatjuk tehát, hogy rengetegen beszélnek róla és keresnek éppen rá. De mi az a Primark ami Magyarországra jön? Nos, a válasz egyszerű:

A Primark egy nemzetközi divatáruházlánc.

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a 17. ország lesz, ahol Primark üzlet működik majd. Jelenleg 416 boltot működtetnek 15 országban az öreg kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban. Az Associated British Foods a tervek szerint 17 új Primark üzletet nyit meg idén, többek között Magyarországon és Szlovákiában, és csak hetet az Egyesült Államokban terveznek megnyitni.

A vállalat közleményében szó van a budapesti üzletről is. Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője azt mondta: „Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait. A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés