Hirdetés

Majoros Hajnalka őszintén vallott Majkával való kapcsolatáról

 portré

Majoros Hajnalka és férje, Majka két közös gyermeket nevelnek. Bár a nyaranta rengetek koncertet ad a rapper, mégis megtudták oldani, hogy Hajni kicsit kikapcsolódjon és elutazzon barátnőivel nyaralni. 

Majka felesége őszintén vallott a Blikknek arról, hogy is tudják megoldani ezeket az időszakokat. 

Amikor a családdal megyek el vakációzni, igazából a gyerekeket nyaraltatom. Imádom a fiaimat, Marcit és Olit, de az nem pihentető, ha folyton rájuk figyelek, mikor éhesek, mit szeretnének csinálni, milyen nyűgjük van éppen. Amikor viszont a barátnőimmel megyek el pihenni, az teljesen más. Már a bepakolásnál érzem, hogy ez most rólam szól majd 

– mesélte Dundika.

Hajni őszintén elmondta, hogy sokszor bébiszetter segítségét veszik igénybe, ugyanis az ő édesanyja ritkán ér rá, hogy a gyerekeket felügyelje, Majka édesanyja pedig sajnos már elhunyt. 

Lassan hat éve van segítségünk, egy bébiszitter, akit már családtagként kezelünk, és a gyerekek is imádják, nálunk ő a pótnagymama. Peti pedig igyekszik ilyenkor még többet itthon lenni. Most ez jól sikerült, többször is elvitte őket különböző programokra, amiken szerencsére az anyukám is részt tudott venni. 

Dundika arra is választ adott, hogy férje mennyi időt tud a gyerekekre szánni a nyári koncertek alatt: 

Igyekszik úgy szervezni a fellépéseit, hogy minél több időt tudjon eltölteni a fiaival. Marci már tízéves, Oli pedig hat és fél, és mindketten igénylik az apjuk társaságát. Viszont arra különösen odafigyelünk, hogy megértsék azt, ha Peti vagy én, esetleg mindketten, kimaradunk pár napra. A budapesti koncertjein részt szoktunk venni, én is, a fiúk is imádjuk ezeket. Jókat buliznak az apjuk zenéjére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés