Hirdetés

Majka nem bír magával: megint beszólt Tóth Gabinak

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, nincs Sztárban sztár leszek! anélkül, hogy Majka ne szólna be Tóth Gabinak. Ám ezúttal szerencsére nem lett sértődés a vége.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Majka a múlt héten, élő adásban brutálisan megsértette Tóth Gabit. Szologjan Edgar produkciója után ugyanis Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. “Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: “Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!” Ezen a beszóláson még Gabi is mosolygott és viccelődve hozzávágta a rapperhez a papírjait, aki azonban tovább csűrte-csavarta a poénját. “Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” – fűzte hozzá Majka, utalva arra, hogy az aznapi adásban Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence lépett fel extra produkcióként. 

Tóth Gabi azonban az utóbbi poént már nem értékelte, azonnal könnyek gyűltek a szemébe, és utólag úgy fogalmazott: Majka túl messzire ment

Vasárnap este Till Attila nem bírta ki, rákérdezett, sikerült-e azóta rendezni viszonyukat. "Hogyne. Beszéltünk, felhívott telefonon, dumiztunk. Megbeszéltük, ki hova megy vásárolni. Én a Lehel csarnokba szeretek járni, ő nem tudom hova…” - mondta Gabi, írja az nlc.hu.

Később, Széchenyi Lili és Marics Peti produkciója után is volt egy szócsata az énekesnő és a rapper között. Gabi ugyanis elmondta, szerencsések a tévénézők, hogy Peti két adásban is szerepel a TV2-n, majd a rapper visszakérdezett, kik a szerencsések? Mire jött a válasz Gabitól: "Te vagy a szerencsés, hogy itt ülhetünk még mindig együtt és nem öltelek meg.”

Majka még ennek ellenére sem fogta vissza magát, s bár Gabi a beszólása után megölelte a rapper, az újra lecsapott és keméyen odaszólt. Az egyik versenyző, Nagy Alexa ugyanis Gabi testvérével, Tóth Verával énekelt a színpadot, amit Majka így véleményezett. "Minden hétre jut egy Tóth extra produkció."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés