Hirdetés

Majka brutálisan megsértette Tóth Gabit, oda ütött, ahol a legjobban fáj

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnőnek könnyek gyűltek a szemébe, miután Majka durván beszólt neki élő adásban.

Nem volt vitáktól és beszólásoktól mentes a Sztárban Sztár leszek! 6. élő show-ja sem, azonban Majka most túl messzire ment, ugyanis nagyon megbántotta mestertársát, Tóth Gabit

Szologjan Edgar produkciója után ugyanis Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. “Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: “Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!”

Ezen a beszóláson még Gabi is mosolygott és viccelődve hozzávágta a rapperhez a papírjait, aki azonban tovább csűrte-csavarta a poénját. “Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” – fűzte hozzá Majka, utalva arra, hogy az aznapi adásban Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence lépett fel extra produkcióként. Az énekesnő szemébe könnyek gyűltek a durva beszólás miatt - szúrta ki az nlc.hu.

Majka bocsánatot kért

Hivatkozás másolása

Miután az énekesnő előadta a közös produkcióját az új szerelmével, Majka bocsánatot kért a korábbi durva poénjáért. 

“Most egy kicsit furcsán érzem magam, mert megbántottam a Gabit, és nem akartam. Elnézést kérek, nem ez volt a célom. Egy rosszul elsült poén, de ez tőlem már megszokott. Az elmúlt pár évadban sokszor kértem már elnézést tőle, és biztos fogok még egy csomószor” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés