Hirdetés

Elszabadultak az indulatok: Tóth Gabi szerint Majka túl messzire ment

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Majka élő adásban brutálisan megsértette Tóth Gabit, oda ütött neki, ahol a legjobban fáj. Az énekesnő nem tudta leplezni az érzéseit, azonnal könnyek gyűltek a szemébe. Most az énekesnő elárulta, sikerült-e megbeszélnie a dolgokat Majkával.

Szologjan Edgar produkciója után ugyanis Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. “Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: “Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!” Ezen a beszóláson még Gabi is mosolygott és viccelődve hozzávágta a rapperhez a papírjait, aki azonban tovább csűrte-csavarta a poénját. “Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” – fűzte hozzá Majka, utalva arra, hogy az aznapi adásban Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence lépett fel extra produkcióként. 

A megjegyzésen a versenyző, Tilla és a mesterek is jót nevettek, azonban az énekesnő arca elkomorult és könnyek gyűltek a szemébe. abi ezután már nem is kommentálta a produkciót, csupán pontozta a versenyző - idéze fel a Blikk. A lap most megkereste az értintetteket azzal kapcsolatban, hogy sikerült-e tisztázniuk a kellemetlen helyzetet. 

"Nem szeretnék nyilatkozni az ügyben. Annyit elmondhatok, hogy tegnap az adásban bocsánatot kértem Gabitól, megtörtént minden, aminek meg kellett történnie" - mondta Majka szűkszavúan. A rapper még arra sem válaszolt, hogy Tóth Gabi elfogadta-e a bocsánatkérést. 

Tóth Gabi azonban ennél többet árult el az ügyről: szerinte Majka most túl messzire ment. 

Jó szívvel azért nehezen vettem volna, de persze, elfogadtam a bocsánatkérést, mert régóta ismerem és szeretem Majkát. Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van. Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább

- fogalmazott az énekesnő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés