Hirdetés

Majka nem bírt magával, le akarta állíttatni a forgatást

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper azzal viccelődött, hogy meg is találták a tehetségkutató győztesét.

Már korábban is szivárogtak hírek a Sztárban Sztár leszek! 6.évadának forgatásáról: mi is megírtuk, hogy Majka beszólt Tóth Gabinak, de beszámoltunk arról is, hogy igencsak felpezsdültek a zsűritagok, amikor egy jóképű fiatalember lépett a színpadra. 

A fiatalember nem más, mint Tasi Dávid, aki a mesterek kérdéseire válaszolva elmondta, a nagymamája asszonykórus-tag, évekig citerázott és néptáncolt a sport mellett, utóbbit a sérülések miatt kellett abbahagynia - írja a 24.hu.

„Tesó, ha egy picit jobb leszel az átlagnál, akkor gyakorlatilag az élő show harmadik helyét már most odaadják neked. Néptánc, nagymama-asszonykórus, jóképű, sérülés…”

– mondta Majka, majd azzal viccelődött, hogy akár le is állíthatják a forgatást, mert megtalálták a tehetségkutató idei nyertesét.

A folytatásban kiderült, hogy a versenyző szingli, ami csak tovább feszítette a húrt Majkánál, mint fogalmazott: így nem is az első, hanem a nulladik helyet kapja meg. Tasi Dávid egyébként végül nagy sikert aratott produkciójával, a zsűri összes tagja állva tapsolt neki. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés