Hirdetés

Majka nem bírta tovább, olyat beszólt Tóth Gabinak, hogy a fal adta a másikat

Nap Híre portré Nap Híre

Szinte érezhető volt a feszültség a stúdióban, valószínűleg az énekesnő sem számított rá, hogy a rapper ezzel vág vissza neki.

Nem csitulnak az indulatok Tóth Gabi és Krausz Gábor válása körül: mint kiderült, a sztárséf azért költözhetett ki a szentendrei otthonból, mert az az énekesnő nevén van, miközben ő kislányukkal, Hannarózával albérletben van. Tóth Gabi a hosszú hallgatás után egyre többször nyilvánul meg Facebook-oldalán, sőt, augusztus 20-án húzott egy merészet, és színpadra állt a Fricska Táncegyüttessel. 

Közben kiderült, hogy az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában alaposan összekapott Majkával. Úgy tűnik, a két erős jellem nehezen fér meg egymás mellett, ezért alaposan összekaptak a forgatáson - írja a Liner

„Ne legyél ennyire erőszakos…” – szólt oda Gabi Majkának a forgatás alatt, aki úgy reagált: „Én erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón.” Ez sem maradt szó nélkül, miközben Gabi annyira kiakadt, hogy kisétált a stúdióból. „Vitatkozzon veled a tö*öm most már, felcseszted az agyamat” – szólt oda az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés