Hirdetés

Vége a háborúnak? Kibékülhetett Majka és Curtis

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis Majkával és Szépréthy Rolanddal is rendezte zűrös viszonyát.

A mostani alkalommal sem volt hiány sem izgalmakban sem pedig kiütésekben vasárnap este a Riz Levente Sportcsarnokban, ami ilyenkor a sztárversenyzők mellett sztárszurkolóktól is hemzseg. Curtist már legalább másodjára jelent meg a Sztárboxon: először Lmen Prala, legutóbb pedig Torghelle Sándor győzelméért jött drukkolni – írja a Story.

De mind a kétszer ott volt egykori zenésztársa, Majka is, akivel a legutóbbi botrányos szétválásuk óta hűvös a viszonya. Ám míg korábban a két rapper a ring két ellentétes oldalán ült egymástól távol – csupán köszöntek, de többet nem szóltak a másikhoz –,  a mostani vasárnapi alkalommal egyetlen szék híján egymás mellé szólt jegyük, és a közös barátaikkal, Pápai Jocival és Kabát Petivel együtt drukkoltak.

Curtis emellett Szépréthy Rolandnak is békejobbot nyújtot, annak ellenére, hogy szombaton ennek még épp az ellenkezője látszott. A rapper ugyanis a közösségi oldalán keresztül azt üzente az általa csak „TikTok Matyinak” becézett műsorvezetőnek,  hogy „van egy kis megbeszélnivalójuk”. A vasárnap esti Sztárboxon kollégánk viszont szemtanúja volt, hogy kezet fognak, és egymás vállát megütögetve haladnak el egymás mellett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés