Hirdetés

Azt beszélik a városban egyre nagyobb a baj: itt a Mol friss bejelentése

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Korábban arról írtunk, hogy már a Mol is elismerte, hogy van némi fennakadás a benzinkutak ellátásában.

Ez praktikusan azt jelenti, hogy sok kúton nem mindig lehet tankolni, illetve nem abból és nem annyit, amennyit egy autós szerezne. Tehát van egy kicsi üzemanyaghiány a magyar kutakon. A helyzet nem jó, de nem is tragikus.

Sőt, próbálták is megnyugtatni a lakosságot azzal, hogy amennyiben a Mol százhalombattai Dunai Finomítójának a teljes kapacitását tudják majd használni, minden rendben lesz. Nos, van egy kis baj. A december 2-re tervezett indulást el kell halasztani, mert a cég szerint a nyomáspróbánál megint szivárgás észleltek. A legfrissebb információk szerint ez minimum 2-3 napos csúszást jelenthet, addig pedig az üzemanyagellátás sem tér majd teljesen észhez. (Egyre nagyobb lehet tehát a baj. A címben idézett Majka dal már ott vagy egyébként a Spotifyon is, a Wrapped funkcióról itt írtunk)

Az Indexnek Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára azt mondta, ez már nem csak a kiskutakat érintheti, hanem a nagyokat is. Grád kijelentette: amíg érvényben van a 480 forintos ársapka, addig nem fog javulni a helyzet és szerinte a korlátozás nagyobb kárt okoz, mint amit az árnövekedés okozott a múltban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés