Hirdetés

Magyar Péter kitálalt: ilyen a viszonya most Varga Judittal

Nap Híre portré Nap Híre

Bár Magyar Péter és Varga Judit különböző oldalon állnak, az exfeleségétől mégis segítséget kap, ugyanis ő vigyáz hétköznapokon a tíz-, tizenkét és tizenhat esztendős fiaikra.

Magyar Péter a Blikknek beszélt arról, hogy csak hétvégén tud megfelelő időt tölteni a gyerekeivel, mióta az országot járja. "Hétköznap leginkább telefonon beszélünk, sajnos, ez most egy ilyen periódus. Sokat vagyok úton" - mondta a lapnak a politikus. Magyar Péter és Varga Judit a tavaly márciusi válásuk óta heti váltásban nevelték közös fiaikat, ezt viszont most felülírta a kampány.

"Alaphelyzetben szinte minden nap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni" – árulta el.

Magyar Péter arról is kitálalt, hogy milyen most a kapcsolata a volt feleségével. Mint ismert, a pedofilbotrányba belebukó Varga Judit és korábbi férje között annyira elmérgesedett a viszony az elmúlt időszakban, hogy exminiszter az egész ország előtt kijelentette, hogy bántalmazó kapcsolatban élt Magyar mellett. 

Magyar Péter azonban a történtek ellenére is teljes természetességgel beszélt a volt feleségével kötött megállapodásról. Úgy tűnik, kettejük vitájától – háborújától –, amennyire csak lehet, igyekeznek távol tartani a fiaikat. A válásukkor megállapodtak a közös felügyeletről, amit a bíróságon egyikük sem támadott meg. S ehhez az egyezséghez továbbra is tartják magukat. A hétköznapokon Varga Judit neveli a gyerekeket, míg a két felnőtt beszélgetései kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak. Lényegében a fiúk hétvégi „átadásának” a menedzselése a beszédtéma. Kijelenthető, hogy csak a közös gyerekek miatt állnak szóba.

"Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk. A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban" -  mondta, hozzátéve, hogy legkésőbb néhány év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés