Hirdetés

Furcsa elszólás: Orbán környezetéből szivárogtatnak Magyar Péternek?

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter vasárnap este az ATV Heti Napló című műsorában járt, ahol a műsorvezető kérdései mellett a nézőknek is válaszolt. A politikus többek között beszélt a kegyelmi ügyről, a köztévében zajló vitáról és arról is, hogy áttételesen kap még információkat a Karmelitából. 

Magyar Péter azt mondta, nem tudott a kegyelmi ügyről, ő is a 444.hu-n olvasott róla először. Arra is kitért, hogy szerinte Varga Judit sem tudott arról, hogy mekkora jelentőségű ügyről van szó. Megjegyezte azt is, hogy nem hiszi, hogy az ő megjelenése vette le a napirendről a kegyelmi ügyet, majd felidézte, hogy tízezres tüntetést tartottak a Belügyminisztériumnál és követelték a lemondást és elszámoltatást, valamint a felelősöknek a megbüntetését, pár napja pedig Bicskén járt, ahol szintén számon kérte a kormányt. 

Magyar Péter úgy fogalmazott, vérlázító, hogy a magát családbarátnak, gyerekbarátnak, vidékbarátnak és kereszténynek nevező kormány, három hónap alatt sem kért bocsánatot a megrontott bicskei fiataloktól. 

Köztévés vita

Hivatkozás másolása

Magyar Péter a köztévés vitával kapcsolatban kijelentette: hiába szabta meg a köztévé, hogy miről beszélhet majd a rendelkezésére álló nyolc percben a vita alatt, ő arról fog beszélni, ami szerinte a magyar emberek problémája. „És hogyha ezért kizárnak, akkor majd vállalja a felelősséget Rogán Antal, meg Papp Dániel, és egyértelmű lesz, hogy egy propagandisták, amit egyébként eddig is tudtunk” – mondta. 

Főpolgármester-választás

Hivatkozás másolása

Arra a kérdésre, hogy kit támogat a főpolgármester-jelöltek közül, Magyar Péter azt mondta, senkit sem tud jó szívvel támogatni, és arra számít, hogy Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára. Azt is elárulta, hogy 5-6 képviselővel lenne elégedett, ugyanis szerinte„az már bizonyosan elég ahhoz – és nyilván Vitézynek is lesznek képviselői – ahhoz, hogy se a DK-nak, se a Fidesznek ne legyen többsége, és ne folytatódhasson az a mutyi, ami már egyébként nem öt éve, hanem már legalább 20 éve zajlik, de egyébként már a Demszky-korszakban is zajlott a fővárosba"

Jó eredményre számít a választásokon

Hivatkozás másolása

Magyar Péter elmondta, nem adódhat olyan helyzet, hogy június 10-e után kimegy Brüsszelbe, mert olyan sokan bíznak benne az országban. „Elképesztő szeretet és várakozás vesz minket körül. Ezt tényleg nagyon-nagyon nehéz megélni emberileg"  - fogalmazott, és hozzátette a pártépítésre és a közösségépítésre kell koncentrálnia. Szerinte a vártnál is jobb eredményt érhet el a pártja a választáson. Egyszemélyes pártból országos szintű párttá fognak válni, jelentette ki a politikus.

Kap még információkat a Karmelitából

Hivatkozás másolása

A politikus a műsorban kijelentette: áttételesen kap még információkat a Karmelitából. 

Nincsenek nekem ott haverjaim már, de olyan emberrel például vagyok kapcsolatban, aki közvetlen a miniszterelnök környezetében volt még egy éve, és nagyon drukkol nekünk. Nem is egy, két ilyen ember is van, és azt mondja, hogy pontosan látta ő is, hogy mi történik ott, és hogy ez nem az, amire szerződtünk, nem az, amiben hittünk, hogy itt tényleg lesz egy nemzeti polgári Magyarország

 – árulta el.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés