Hirdetés

Ezt kérdezte Magyar Péter Orbán Viktortól a miniszterelnök drámai videója alatt

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter arra volt kíváncsi, hogy a magyar településeken hány ember számára áll rendelkezésre megfelelő óvóhely, ha már háborús veszélyhelyzet van Magyarországon.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Irán közvetlen drón- és rakétacsapásokat indított Izrael ellen szombaton. Írtunk arról is, hogy Izrael egyértelművé tette: ha iráni területről éri csapás, akkor iráni területre csap le megtorlásképpen. Arról is írtunk, hogy a támadást követően Orbán Viktor összehívta a védelmi tanácsot, és utasítást adott a belügyminiszternek és a terrorelhárítás vezetőinek, hogy a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálják. A kormányfő arról is beszámolt a legutóbbi videójában, hogy kedden Brüsszelbe utazik, ahol az Európai Uniós vezetőkkel áttekintik a kialakult háborús helyzetet.

A miniszterelnök videója alatt a kommentelők között megjelent Magyar Péter is, aki nagyon fontos kértést tett fel a miniszterelnöknek. 

Miniszterelnök Úr, megtenné, hogy ha már háborús veszélyhelyzet van Magyarországon, akkor közli a honfitársainkkal, hogy melyik településen hány ember számára áll rendelkezésre megfelelő óvóhely? Illetőleg, ha a társadalom többségének nem jutna semmilyen hely, akkor miért van ez így, ha már két éve elrendelték a veszélyhelyzetet? Előre is köszönjük a válaszát

- írta Magyar Péter.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés