Hirdetés

Magyar Péter: Orbánék nem olyan ostobák, hogy megöljenek

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péterrel egy lengyel lap készített interjút, ami során főleg Orbán Viktorról kérdezték a Tisza Párt alelnökét.

A miniszterelnökhöz fűződő viszonyáról elmondta, hogy "Orbán Viktor kétezer embert állított rám. Az ügynökeit. De nem olyan ostobák, hogy megöljenek. Akkor forradalom törne ki Magyarországon" - idézte a 444.hu.

Elárulta azt is Magyar Péter, hogy "az 1998-as Orbánhoz szeretne visszatérni", "zokhoz az időkhöz, amikor a gazdaság remekül fejlődött és semmi sem fenyegette a demokráciát".

A júniusi EP-választással kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy azt hiszi, "Orbán már tudja, hogy elveszítette az emberek bizalmát", bár ezt a választás eredményének még igazolnia kell, tette hozzá.

"Nem rajtam fog múlni" - válaszolta arra a kérdésre, hogy börtönbe kellene-e zárni a miniszterelnököt, de hozzátette, "Orbán okos. Nem hiszem, hogy elkövetett volna bármi törvénytelenséget. Könnyedén meg tud változtatni bármilyen törvényt, egy nap alatt. A célom nem az, hogy börtönbe zárassam, hanem hogy olyan rendszerváltást érjek el, hogy az igazságszolgáltatás újra függetlenné váljon és dönthessen Orbán sorsáról. Ma ez teljesen a Fidesztől függ".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés