Hirdetés

Magyar Péter mögött a Fidesz áll? - Megszólalt az érintett

Nap Híre portré Nap Híre

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter "Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért" címmel tartott tömegdemonstrációt Budapesten szombaton, majd bejelentette, melyik párt színeiben indul az EP-választáson.

Előzőleg az ügyészségi kihallgatása után, március 26-án tartott demonstrációján jelentette be Magyar Péter, hogy újra utcára hívja az embereket április 6-án. Mindez azután történt, hogy Magyar nyilvánosságra hozta a volt feleségével készített felvételt, amelyen a Völner-Schadl ügyről beszélgetnek, Varga Judit pedig súlyos bántalmazással vádolta meg volt férjét. Magyar Péter akkor úgy fogalmazott, volt felesége „előre megírt hazugsággyűjteményt” hozott nyilvánosságra.

Most Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke tett súlyos kijelentéseket Magyar Péterről. Szerinte Magyar mögött vagy a Fidesz, vagy amerikai körök, vagy az OTP vezére áll.

A TISZA Párt alelnöke válaszolt Toroczkai László feltevéseire, mely szerint vagy a Fidesz, vagy Csányi Sándor, vagy amerikai háttérhatalom áll a politikus mögött. Elárulta, valójában kik állnak a Talpra Magyarok Közössége és a pártja mögött - írja az Index.

Toroczkai László tegnapi YouTube-videójában valótlanságoktól hemzsegő mesedélutánt tartott arról, hogy kik állnak mögöttem – Magyar Péter reagált Toroczkai László Megmutatjuk, hogy kik állnak valójában Magyar Péter mögött című videójára szombaton.

A TISZA Párt alelnöke szerint „a Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteóját még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné”. 

Magyar szerint azok után, hogy a Fidesz milliárdokat költ a lejáratására – a gyermekeit, családját, barátait sem kímélve –, senki sem gondolhatja, hogy a párt áll mögötte. Csányi Sándorral üzleti vacsorák alkalmával „talán háromszor” találkozott, „5-10 mondatnál” nem beszéltek többet. A Mi Hazánk elnöke a harmadik lehetőséget tartja a legvalószínűbbnek: ami szerint Magyar Péter „az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere”. 

„Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk, és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból” – fogalmazott válaszában Magyar Péter.

Hozzátette, hogy a gyógyszerlobbi és oltásellenes "konteó" kapcsán nincs mondanivalója, az ezekkel kapcsolatban emlegetett személyeket nem ismeri.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés