Hirdetés

Pokoli perceket élt át a HírTV riporternője a tegnapi tüntetésen, Magyar Péter is alig jutott szóhoz

 portré

A Népszava videójából látszik, hogy hogyan konfrontálódtak a „Mocskos Megafon!” jelszót kiabáló tüntetők a HírTV stábjával. Aztán megérkezett Magyar Péter, aki arra kérte a tüntetőket, hogy hagyják a stábot dolgozni, de ő maga is nehezen jutott szóhoz.

A keddi nap Magyar Péterről szólt: miután nyilvánosságra hozta a feleségével készített felvételt, amelyen a Völner-Schadl ügyről beszélgetnek, Varga Judit súlyos bántalmazással vádolta meg volt férjét. Magyar Péter szerint volt felesége előre megírt hazugsággyűjteményt hozott nyilvánosságra. 

Estére Magyar tüntetést hirdetett, amin végül több ezren vettek részt. Itt a szervező „a maffiaállam fejének” nevezte Orbán Viktort. Magyar Péter a tüntetés meghirdetésekor azt is bejelentette, hogy elindul az EP-választáson.

A Vértanúk terén tartott tüntetésen több ezren vettek részt. Népszava Facebookra feltöltött videóján az látszik, hogy a HírTV stábjába a tömeg belefojtotta a szót, még a tüntetést szervező Magyar Péternek is nehezen sikerül elérnie, hogy hagyják dolgozni a HírTV riporterét, Futó Boglárkát. Végül a tüntetés szervezője is alig jut szóhoz a tüntetők skandálásától.

Mint arról beszámoltunk, a Schadl-Völner ügy nyomozásával kapcsolatos információkat tartalmaz az a rövid, 1 perc 53 másodperces beszélgetés(részlet), amely Varga Judit volt igazságügyi miniszter és akkori férje, Magyar Péter között játszódott le, és amelyet Magyar Péter szerda reggel közzétett YouTube-csatornáján.

Varga Judit a Facebookon reagált a Magyar Péter által rögzített beszélgetés nyilvánosságra hozatalára. Posztjában brutális bántalmazással vádolja egykori férjét.  

Magyar Péter a Facebookon reagált Varga Judit állításaira. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés