Hirdetés

Hihetetlen dolgot árult el a világsztár énekesnő, dél előtt meg sem szólal

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lehet, hogy Lulu kiabálni szeretne, de a brit énekesnő elárulta, hogy délelőtt még beszélni sem szokott, nemhogy kiabálni.

A 75 éves művésznő elárulta, hogy figyelemre méltó hosszú életének egyik oka, hogy szigorú rendszert tart be, hogy vigyázzon a hangjára, amikor turnézik - írja a CNN.

"Délelőtt 12 óra előtt nem beszélek. Megértem, miért gondolják, hogy hazudok"

- mondta a BBC-nek egy interjúban, amelyet élete utolsó turnéja alkalmából adott. "De nem. Nagyon fegyelmezett vagyok."

"Megpróbálok nem kijönni a szobámból 12 előtt. Ez megkönnyíti a dolgomat. Vigyázok a hangszeremre [mármint a hangszálaira]. Ez lehetővé teszi, hogy énekelhessek" - tette hozzá a kedden megjelent interjúban.

A skóciai Glasgow-ban született Marie McDonald McLaughlin Lawrie, Lulu már tinédzserként hírnevet szerzett a "Shout" című debütáló kislemezével.

"Hogy őszinte legyek, ha 15 éves koromban valaki azt mondta volna, hogy 75 évesen búcsúturnéra indulok, azt mondtam volna: 'Te csak szórakozol'" - mondta az énekesnő.

A turné, amely szombaton kezdődik szülővárosában, egy "ünneplés", amelyen a legnagyobb slágerei, például a "Boom Bang-a-Bang", amellyel 1969-ben megnyerte az Eurovíziós dalversenyt, szerepelnek majd.

"Sok fiatal azt hiszi, hogy a hírnév lesz a válasz minden álmára. Csak híresnek lenni elég nehéz dolog, és nem megoldás" - mondta.

"A hírnév csak az, ami kívülről látszik. Úgy tűnik, mintha gazdagok lennének, és minden a kezükben lenne. Valójában nem erről szól az egész" - tette hozzá az énekesnő.

"Nagyon fontos, hogy legyen belső életed, és törődj a belső életeddel, ami azt jelenti, hogy néha adj magadnak egy kis szünetet" - mondta Lulu.

Bár a turné lesz az utolsó élő fellépése, Lulu a BBC-nek elmondta, hogy továbbra is énekelni fog és felvételeket készít.

A színészetet is szeretné folytatni, miután nemrégiben az Arthur's Whisky című filmben játszott, és egy újabb műfajokban is ki akarja magát próbálni.

"Szeretnék duettet énekelni Rod Stewarttal, Roddal még sosem énekeltem. Ez szerepel a kívánságlistámon" - mondta Lulu.

"Szerintem furcsa, hogy ez még sosem történt meg" - mondta. "Szóval úgy döntöttem, hogy talán egyszer majd meg kell közelítenem Rodot."

"Bár lehet, hogy nem fog válaszolni a hívásomra" - tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés