Hirdetés

Lövések dördültek egy csepeli edzőteremben, egy kés is előkerült

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint szerda délelőtt lövöldözés és késelés történt a XXI. kerületben, egy csepeli edzőteremben.

A beszámoló szerint egy férfi először az edzőterem egyik pultosnőjével került szóváltásba. A támadó a pult mögé szorította a nőt, ekkor a segítségére sietett egy vendég. A tettes férfi azonban agresszív lett, és előkapott egy gázpisztolyt, amivel többször is a vendég irányába lőtt. Ezután egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét, majd elmenekült a helyszínről - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrség szerint a pultos egyáltalán nem sérült meg, a mellette kiálló férfi pedig könnyű sérülést szenvedett. A fővárosi rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek, majd megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, végül három órán belül, Budapest IX. kerületében sikerült elfogni.

A feltételezett elkövetőt a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő. A 22 éves, Szigetszentmiklóson élő férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – közölte a rendőrség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés