Hirdetés

Lövöldözés tört ki az autópályán, gyerekek sérültek meg

Garai Kitti portré Garai Kitti

Összevitázott két sofőr az autópáyán, majd őrült ámokfutásba kezdtek. Orditoztak, egymás elé vágtak, üldözték egymást, majd a fegyver is előkerült.

Letartóztatott az amerikai rendőrség két floridai férfit gyilkossági kísérlet vádjával, mert egymás gyerekeire lőttek. A két ámokfutó édesapa Jacksonville közelében egy autópályán keveredett vitába, egymásnak ordibáltak a lehúzott ablakon keresztül, egymás elé próbáltak vágni, valamint üldözték egymást.

Ezt követően vizes palackkal dobálták egymást, majd előkerültek a fegyverek. Az egyik férfi előkapta az automata fegyverét, rálőtt a másik autójára, és el is találta a benne ülő 5 éves kislányt. Amikor a férfi észrevette, hogy meglőtték a lányát, előkapta a pisztolyát és többször rálőtt az autóra. Ő a másik sofőr 14 éves lányát találta el.

Amikor észrevettek egy közeledő rendőrt, kiálltak, és az út szélén folytatták a vitát és ordibáltak, amíg a rendőr szét nem szedte őket. A gyerekeket kórházba szállították, szerencsére nem sérültek meg életveszélyesen - adta hírül az RTL.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés