Hirdetés

Lövöldözés tört ki Budapesten, ellepték a rendőrök a környéket

Nap Híre portré Nap Híre

Egy kocsikulcson tört ki irgalmatlan balhé Újbudán, a Bíró László József körúton. A vita annyira elfajult, hogy még egy fegyver is előkerült.

A Tények számolt be arról, hogy Újbudán két luxusautó utasai között hatalmas balhé tört ki az egyik este. Állítólag a két társaság egy kocsikulcs átadása miatt kezdett el üvöltözni egymással. Az egyik lakó által készített videófelvételen hallatszik, hogy az egyik férfi egy kocsikulcs átadására szólítja fel a másikat, amit heves szóváltás követ. A férfi ekkor benyúl az autóba, és egy fegyvert vesz elő, amivel a levegőbe, de a másik férfi irányába lő. A balhézó csapatok nem sokkal később távoztak is a helyszínről - írja az Infostart.

Egy ott élő lakó elmondta, öt perc alatt tíz rendőrautó érkezett a balhé helyszínére, ahol elkezdtek vizsgálódni és egy gumilövedékes fegyverből származó gumilövedéket találtak a helyszínen.

Az esettel kapcsolatban az egyenruhások közölték, hogy az egyik 28 éves férfit autós üldözés után fogták el a Lurdy Háznál, 25 éves társát pedig körözik. Az elfogott férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki. A férfit nyomozók őrizetbe vették, a társaság többi tagjának beazonosítása még folyamatban van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés