Hirdetés

Szomorú ok miatt esett el a lottófőnyereménytől a házaspár, de aztán valóságos csoda történt

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A házaspárt - érthető módon - nagyon megviselte az eset, de aztán szó szerint valóra vált az álmuk.

Susan és Lee Mullen minden héten ugyanazokkal a számokkal játszott a lottón. 2005-ben azonban megszületett a kislányuk, és alaposan meg kellett gondolniuk, hogy mire költik a pénzüket. Az egyik héten a pelenkavásárlás után már nem fért bele a heti lottószelvény megvásárlása a büdzséjükbe. Döbbenetes módon pont ezen a héten húzták ki azokat a számokat, amikkel korábban mindig játszottak. Így 8,5 millió font (vagyis 3,611 milliárd forint) csúszott ki a kezeik közül - írja a Femina.hu

2011-ben azonban hihetetlen dolog történt velük:  megnyerték a Euromillions lottó 4,8 millió fontos (2,040 milliárd forintos) főnyereményét. A nyeremény szó szerint valóra vált álom volt, ugyanis Susan néhány héttel korábban azt álmodta, hogy nyertek a lottón.

Mullenék egyébként csak néhány héttel a hatalmas nyereményük előtt kezdtek el újra lottózni. A pénznyeremény a lehető legjobbkor jött, hiszen Susan és Lee olyan rosszul álltak anyagilag, hogy még a rokonaikat sem tudták felhívni, hogy közöljék a nyereményük hírét, mert nem volt pénz a mobiljukon. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés