Hirdetés

Dollármilliárdokat nyert ez a szerencsés férfi, ám mégsem olyan nagy mázlista, mint azt gondolnánk

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A férfi, aki az év elején megnyerte az 1,35 milliárd dolláros Mega Millions jackpotot, azzal a panasszal perelte be a gyermekének az anyját, hogy a nő megsértette a nyereményéről szóló titoktartási megállapodást - áll a bírósági papírokban.

A férfi, aki az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb lottónyereményét nyerte meg, szövetségi pert indított gyermeke édesanyja ellen, hogy titokban tarthassa a személyazonosságát - írja az NBC News.

A lap kiemelte, hogy a Maine állambeli Lebanonból származó férfi az év elején nyerte meg a Mega Millions 1,35 milliárd dolláros jackpotját, miután megvásárolta a lottószelvényt egy helyi benzinkúton. Később a portlandi bíróságon perelte be a gyermeke anyját, miután megsértette a titoktartási megállapodást azzal, hogy olyan adatokat osztott meg a nyilvánossággal, amelyek "védett adatokat" tartalmaztak a nyereményéről.

A bírósági adatokból kiderült, hogy az ügy alperese a lottónyereményről szóló információt elárulta a férfi apjának és a mostohaanyjának is. A bírósági iratok szerint a nyertes Maine-ben, az alperes pedig Massachusettsben él. Az alperesnek december 6-ig kell válaszolnia a keresetre.

A panasz szerint a nyertes és az alperes röviddel a nyertes szelvény megvásárlása után titoktartási megállapodást kötött. A perben szerint a nyertes egy bíró által hozott tiltó végzést és legalább 100 000 dollár kártérítést kér a nőtől.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés