Hirdetés

Karddal rendezett ámokfutást egy férfi Londonban, több embert is megsebesített

Nap Híre portré Nap Híre

London északkeleti részén egy férfi autójával belehajtott egy épületbe, majd kiszállt, és karddal a kezében rátámadt az emberekre, legalább öt embert megsebesítve.

Kardot lengető férfi támadt a lakosokra a London északkeleti részén fekvő Hainaultban kedden. Az incidensről a londoni rendőrség számolt be, akik a sürgősségi szolgálattal párhuzamosan azonnal a helyszínre siettek – írja az Index

„Nem sokkal reggel 7 óra előtt bejelentést kaptunk arról, hogy egy jármű belehajtott egy házba a Thurlow Gardens körzetben. Arról is érkeztek jelentések, hogy egy férfi embereket szúrt meg. A gyanúsított folytatta a támadásokat a lakosok és két rendőrtiszt ellen” – közölte a rendőrség.

A helyszínen letartóztattak egy 36 éves férfit, aki jelenleg őrizetben van. Wes Streeting egészségügyi árnyékminiszter X-en közölte, hogy „állomás- és útlezárás van érvényben Hainaultban. A rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság is a helyszínen tartózkodik. Egy férfit őrizetbe vettek”. 

A Scotland Yard tájékoztatása szerint a támadás nem terrorcselekmény volt, és nem fenyegeti további veszély a helyi lakosságot. A londoni rendőrség főparancsnok-helyettese, Ade Adelekan nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a sérültek állapotáról egyelőre a Scotland Yard is további tájékoztatást vár. Közölte, hogy a Scotland Yard nem keres további gyanúsítottat az ügyben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés