Hirdetés

Lizzo drámai bejelentést tett: ,,a világnak nincs szüksége rám"

Nap Híre portré Nap Híre

A nemrégiben szexuális zaklatással megvádolt énekesnő, Lizzo drámai bejelentést tett a közösségi oldalán: mint írta, úgy döntött, befejezei a karrierjét, mert szerinte a világnak egyáltalán nincs rá szüksége. 

A Grammy-díjas amerikai énekes-fuvolaművész, Lizzo közösségi oldalán tett közzé egy drámai hangvételű nyilatkozatot, amelyben azt írta, elege van az őt ért támadásokból, ezért befejezei a zenei karrierjét – írja a New York Post

„Kezdek belefáradni abba, hogy folyamatosan pellengérre állítanak a hétköznapokban és az interneten is. Én csak zenélni akarok, boldoggá tenni az embereket, és segíteni abban, hogy a világ egy jobb hely legyen. De kezdem úgy érezni, hogy a világnak nincs szüksége rám. Folyamatosan szembe kell néznem azzal, hogy hazugságokat mondanak rólam a befolyásom és a nézeteim miatt – állandóan viccek céltáblája vagyok a külsőm miatt. A személyiségemet olyan emberek szedik szét, akik nem ismernek engem és nem tisztelnek.

Én nem erre a szarra jelentkeztem. Kilépek

– zárta a bejegyzését az énekesnő. 

Lizzo ellen 2023-ban szólalt fel több táncosa is, akik azt állították: az énekesnő szexuálisan zaklatta őket és toxikus munkahelyi környzetet is teremtett. A táncosok állításuk szerint számtalan megaláztatást éltek át: szerintük Lizzo többek között arra kényszerítette egyiküket, hogy megfogják egy sztriptíztáncos mellét, a stábbal együtt becsmérlő utalásokat tett egy versenyző súlyára, valamint a stáb nem engedte ki őket vécére egy forgatási napon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés