Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni: Távozik a Liverpoolból Szoboszlai Dominik csapattársa?

Nap Híre portré Nap Híre

Szoboszlai Dominik liverpooli klubtársa, a holland Virgil van Dijk a következő néhány hétben dönt a pályafutásáról, ez az idő elmondása szerint elegendő lesz arra, hogy feldolgozza az elődöntős kiesést a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

"A nyáron alaposan átgondolom, mit akarok klub- és válogatott szinten. Jelenleg a leghalványabb ötletem sincs" - fogalmazott a 75-szörös válogatott hátvéd, akinek még egy évig érvényes a szerződése a Liverpoollal. Hozzátette: előbb még fel állniuk a mostani vereségből – írja az MTI.

Az Eb-n az angolok a 91. percben szerzett góllal győzték le 2-1-re a hollandokat, és ezzel bejutottak a spanyolok elleni vasárnapi döntőbe.

"Egy ilyen szezon után, amikor mindenféle dolog történt, a vége érzelmessé válik, mert tudod, hogy nincs tovább" - mondta Van Dijk, aki úgy érezte, hogy volt esélyük a fináléba kerülésre.

A csapatkapitány - aki hétfőn ünnepelte 33. születésnapját - hangsúlyozta: nagyon fáj neki, hogy ilyen későn kapták a búcsút jelentő gólt, mindent beleadtak, és most mégis üres kézzel kell távozniuk Németországból.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés