Hirdetés

Nagyon-nagyon kiakadtak a rajongók Szoboszlai Dominik csapattársára

Nap Híre portré Nap Híre

Darwin Nunez valamiért nem tapsolta meg Jürgen Kloppot az utolsó mérkőzésén, amiért a rajongók nagyon megharagudtak rá. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Jürgen Klopp utolsó meccsén győzelemmel búcsúzott az Anfield közönségétől vasárnap. A Pool játékosai Kloppot hosszú perceken keresztül búcsúztatták, és a keret összes tagja búcsúsorfalat állt a menedzsernek. Ekkor szúrták ki a rajongók, hogy az uruguayi támadó, Darwin Nunez - a többiekkel ellentétben, egyedüliként - nem tapsolta meg Kloppot. Ebből aztán hatalmas felháborodás lett a közösségi médiában, a sztárfocista pedig most megszólalt a történtekkel kapcsolatban. 

A kommentelők szerint Nunez a nem tapsolással fejezte ki érzéseit az edző iránt, mások szerint azonban csak szimplán nem érdekelte a felhajtás. Nunez most azonban elárulta: már nem foglalkozik a kritikákkal annyira, mint amikor Angliába került, sőt, már a dicséretek sem hatják meg. 

A Liverpool sztárja a Por la Jersey-nek nyilatkozott, ahol elmondta: "Amint elkezd az ember futballozni, a visszavonulásáig lesznek kritikusai. Azelőtt sokat olvastam a kommenteket, ami befolyásolta a játékomat is. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Ezek mindig hatással lesznek rád. Mára már teljesen hidegen hagynak a hozzászólások, mert nem válnak a javamra."

A támadó azt is hozzátette, hogy már a dicsérő írásokat se olvassa el, és ha rosszul játszik, akkor mindig a családjára támaszkodik. "Ami történt, megtörtént, nem tudsz utólag változtatni rajta" - fogalmazott. 

A felvételek után többen hihették, hogy megromlott a kapcsolat Núnez és Klopp között, de azóta egy újabb közzétett felvételen jól látszott, hogy együtt táncoltak a német búcsúbuliján - írja a Sport365.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés