Hirdetés

Rendkívüli hír: lemondott a kocsmában balhézó fideszes alpolgármester

Nap Híre portré Nap Híre

Cseuz Zsolt, Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere bejelentette, hogy lemond, miután szombaton balhéba keveredett egy vállalkozóval az egyik helyi borozónál. Mellette két tiszaföldári fideszes önkormányzati képviselő is bejelentette, hogy kilépnek az idáig Cseuz által vezetett helyi Fidesz-csoportból, és függetlenként folytatják.

Az Index felidézte, a tiszaföldvári Facebook-csoportokban a napokban vírusként terjedtek azok a videók, amelyeken  a tiszaföldvári Barcza Borozónál látható Cseuz Zsolt kormánypárti alpolgármester, valamint egy vállalkozó, amint épp próbálnak visszajutni a kocsmába, amelynek a kapuját bezárták előttük. Kiss Ferenc, aki alig egy hónapja kapta meg Tiszaföldváron az „Év vállalkozója” címet, most azonban félmeztelenül őrjöngve próbálta meg berúgni a kaput. Később kiderült, az alpolgármester az érkezése után vitába keveredett egy régi riválisával. A helyiek azt állítják, verekedés is volt, ezért zárták ki az alpolgármestert és a vállalkozót a borozóból. 

Cseuz Zsolt kedden a Facebook-oldalán azt írta: "a hétvégén egy régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy következtében hibásan kezeltem a Barcza Borozóban történt eseményeket”.

Mélységesen megbántam ami történt, de hibáztam. Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, és ez a videóban is pontosan látható, hallható, hogy verbálisan végig inzultálnak, provokálnak engem és Kiss Ferencet is 

- írta, hozzátéve, hogy rossz döntést hozott, amiért vállalja a felelősséget, ugyanis nincs a viselkedésére mentség. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, nemrégiben az egyik keceli kocsmában is verekedésbe torkolott két fideszes politikus vitája. A politikusok először csak indulatosan vitatkoztak, majd egy ponton egyikük nem bírta tovább és elcsattant az első pofon, ami után megkezdődött a komolyabb adok-kapok. "Valóban volt egy ilyen történet, láttam a felvételt is. De komoly kórházi beavatkozásra nem volt szükség, a Józsi nekem belekapott a szemembe, én pedig az orrát találtam el" - mondta a történtekről dr. Agócs Ákos fideszes önkormányzati képviselő, aki Verba Józseffel, a Kecel FC korábbi vezetőjével keveredett balhéba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés