Hirdetés

Ilyen sérüléseket okoztak egymásnak a kocsmában verekedő fideszesek

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, egy térfigyelő kamera felvételeit tette közzé nemrég a Mindenki Magyarországa Néppárt, amelyen az látható, ahogy február elején az esti órákban egy keceli kocsmában verekedésbe torkollott két fideszes politikus vitája. A párt a Facebook-oldalán kiemelte, hogy a politikusok először indulatosan vitatkoztak, majd egy ponton egyikük nem bírta tovább és elcsattant az első pofon, ami után megkezdődött a komolyabb adok-kapok.

"Valóban volt egy ilyen történet, láttam a felvételt is. De komoly kórházi beavatkozásra nem volt szükség, a Józsi nekem belekapott a szemembe, én pedig az orrát találtam el"

- mondta a Blikknek az elsőként eltalált dr. Agócs Ákos fideszes önkormányzati képviselő. Mint írták, ő a fiatalabb résztvevő, az ellenfele pedig Verba József, a Kecel FC korábbi vezetője, jelenleg a városi sportcsarnok gondnoka volt, míg a háttal látható illető Császár Ferenc, a sportklub másik korábbi elnöke, aki egészen ledöbbent az ütésváltás láttán, ledermedve figyelte az eseményeket.

"Valójában nem tudom, miért támadt rám. Császár Ferenchez, illetve ahogy én hívom régi ismeretségünk okán, Csaszihoz ugrottam be a sörözőbe, vele volt ott találkozóm, de jelen volt Józsi is. Azt vettem észre, menet közben többször beleszól a beszélgetésünkbe, rászóltam, hogy fejezze be, nem is ért az adott témához, ami nem tetszett neki. Valami elpattant benne és amíg ott guggoltam mellette a földön, a tenyerével az arcomba ütött. Erre fölálltam, mutattam is neki, hogy itt kamera működik, de én is ütöttem egyet"

- közölte az ügyvéd a lappal. Ám arra már nem emlékezett, miért reagált hevesen a durvaságra. Kiemelte, nem szokása így eléintézni a konfliktusokat.

"Csak a felvételen látszik durvának, cséphadaró módjára próbált ütni, de valójában többször el se talált, hamar kifáradt" - mondta az ügyvéd ellenfeléről.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés