Hirdetés

Brutális lekváros támadás történt Magyarországon

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Az 53 éves nő szidalmazta a sértettet, majd egy lekváros üveget vágott hozzá.

Illusztráció
Illusztráció

Még 2021. szeptemberében, este, az 53 éves féltékeny feleség elment annak a nőnek a házához, akiről azt gyanította, hogy viszonyt folytat a férjével. Az asszony a sövény mögé bújva várakozott. 

Látta, amikor a férje autóval megérkezett a nővel, kiszállt és a csomagtérből egy kerékpárt vett ki. A vádlott ekkor erősen felindult állapotban megindult az autó irányába, és a még bent ülő nőt sértő kifejezésekkel szidalmazta. A sértett ki akart szállni, de ijedtében visszazárta az ajtót, a vádlott viszont kinyitotta és folyamatosan szidalmazta.

A nő így az autó túloldalán, a vezető ülés melletti ajtón szállt ki, ekkor a vádlott a férjével kezdett veszekedni, viszont meglátta, hogy a sértett már elhagyta az autót, erre a nála lévő szatyorból elővett egy lekvárral teli befőttes üveget és a sértett bal lábszárának dobta. Támadóan felé indult, viszont a sértett lefogta a kezeit, majd a férje szétválasztotta őket.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő.

A Miskolci Járási Ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés