Hirdetés

Szeretjük a virágokat, de már ez is őrült sokba kerül - itt a megoldás!

Nap Híre portré Nap Híre

Az utóbbi években egyre több ember igyekszik fenntarthatóbb életmódot folytatni, ami számos területen mutatkozik meg, többek között a lakberendezésben és a személyes ajándékozásban is. 

Ebben a környezettudatos szemléletben kap helyet a tartós virágok iránti növekvő vágy, amely a virágdekorációk terén is új irányzatokat hozott létre. A tartós virágok nem csupán fenntarthatóbbak, de hosszú távon gazdaságosabbak is, hiszen nem szorulnak cserére néhány naponta, mint az élő virágok. Ezt az igényt ismerve jelent meg a LEGO új termékvonala, a LEGO Botanicals, ami tökéletesen illeszkedik ebbe a trendbe.

Olyan, mint az igazi, de sosem hervad el!
Olyan, mint az igazi, de sosem hervad el!

Abban rejlik a különlegessége, hogy a márkától megszokott módon a készletek kreatív összerakásával varázsolhatunk otthonunkba tartós, mégis változatos és személyre szabható virágdekorációkat. 

Többfajta virágcsokor és növény közül választhatunk, így akár otthonunk éke lehet például egy csodaszép orchidea, a bonsai fa, melyet akár cseresznyevirág pink színeibe is öltöztethetünk, vagy akár választhatunk egy virágcsokrot is. A csokrok között több fajta is megjelent már a piacon, melyeket ízlés szerint kombinálhatunk egymással, vagy akár vágott virágokkal is, így teremtve egyedi és különleges otthoni dekorációt.

Igazi vágott virággal kombinálva is mesés látványt nyújt
Igazi vágott virággal kombinálva is mesés látványt nyújt

A csokor tökéletes példája annak, hogyan lehet összekötni a játékot, a művészetet és a fenntarthatóságot egyetlen dekorációban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés