Hirdetés

Botrány a légitársaságnál, rossz járatra ültettek egy hatéves kisfiút

Nap Híre portré Nap Híre

A fiút az Orlandóba tartó gépre kellett volna odakísérni, ehelyett Fort Myersbe repült.

Amerika egyik legnagyobb ultrafapados légitársaságánál, a Spirit Airlines-nál belső vizsgálat indult, miután egy hatéves kisfiút rossz járatra ültettek fel pár nappal karácsony előtt. A fiút az Orlandóba tartó gépre kellett volna odakísérni, ehelyett Fort Myersbe repült, ami több mint 250 kilométerre van az eredeti célállomástól, ahol a családja is várta őt - írja a 24.hu

A légitársaság arról tájékoztatta a sajtót, hogy a vizsgálatot követően levonta a konzekvenciákat: a hibát elkövető alkalmazott már nem dolgozik náluk, a gyakorlatukat újragondolják, a kisfiú családjával pedig kapcsolatban állnak. 

A kisfiú nagymamája, Maria Ramos elmondta, hogy ez volt unokája, Casper első repülőútja. A nagymama először csak annyi információt kapott, hogy a fiú lekéste az Orlandóba tartó járatot, majd amikor Casper felhívta, hogy Fort Myersben van, akkor beült az autóba és levezetett érte. 

A Spirit Airlines nyilatkozatban erősítette meg, hogy tényleg rossz repülőre ültették fel, amiért bocsánatot is kértek, de szerintük Casperre mindvégig a cég valamelyik alkalmazottja vigyázott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés