Hirdetés

Újabb botrány: lánykollégium lakóit zaklatta a pedofil bicskei férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Szeméremsértő viselkedés miatt vettek őrizetbe egy 44 éves bicskei férfit a rendőrök, miután egy Nyíregyházi lánykollégium előtt mutogatta magát. Mint kiderült: már többször is elkövetett hasonló jellegű cselekményt. 

A férfi Bicskéről utazott Nyíregyházára, hogy beteges hajlamát kiélje. Mint kiderült, már február 27-én is járt a kollégiumnál. Ott a lányok szobájának ablakán bevilágított, majd amikor a fiatal kollégisták kinéztek, akkor szeméremsértő módon mutogatta magát - derül ki az ATV Híradó riportjából

Ezt követően, két hét múlva újra megjelent ugyanennél a kollégiumnál és hasonló módszerrel hívta fel magára a lányok figyelmét, majd amikor a lányok kinéztek, akkor újra elkezdte mutogatni magát. 

Mint kiderült, a két nyíregyházi eset mellett bevallotta, hogy Budapesten is egy alkalommal hasonló módon ijesztgetett fiatal lányokat. Egy pszichológus szerint az ilyen szeméremsértő magatartás is erőszaknak minősül, hiszen a másik fél nem egyezik bele a dologba, itt az elkövető részéről egyfajta kontroll megélése a cél.

"Tulajdonképpen a másiknak az ijedtsége, félelme egyfajta erőszakhoz is hasonlítható" - vélekedett Tusori Eszter. 

A férfi ellen a nyíregyházi rendőrsé kétrendbeli szeméremsértés miatt indított eljárást. Őrizetbe vették, és kezdeményezték harminc napos letartóztatását. Ennek a bíróság helyt is adott, így a bicskei férfi egy hónapra őrizetbe került. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés