Hirdetés

Elképesztő videó: beletolatott a stáb autójába K. Endre, ami ezután történt, minden képzeletet felülmúl

Nap Híre portré Nap Híre

Nekitolatott a Gulyáságyú Média autójának K. Endre, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese, akinek kegyelmi ügyébe Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter is belebukott. Az esetről videófelvétel is készült. 

A koccanást videón is rögzítette a stáb, de a Telex újságírói is a helyszínen voltak – írja a Hvg. A videó szerint K. Endre a koccanás után nem szállt ki az autóból, hanem a helyszínre hívta egy ismerősét, aki agresszívan lépett fel az újságírókkal szemben. 

Először lökdöste a Gulyáságyú Média operatőrét, a riporter kezéből kiverte a mikrofonját, majd a Telex kameráját kísérelte meg a lap tudósítójának kezéből kiütni, miközben szidalmazta őket. Később azt mondta, harminc éve ismeri K. Endrét, aki szerinte ártatlan, és áldozatnak tartja. 

A volt igazgatóhelyettes csak a rendőrök helyszínre érkezésekor szállt ki az autóból, de nyilatkozni nem akart. Amint arról korábban a Naphíre is beszámolt, K. Endre néhány héttel ezelőtt ismét a vallomása megváltoztatására akarta rávenni az egyik áldoztot, amiről az RTL készített rejtettkamerás felvételt. Az ügyben a rendőrség is vizsgálatot indított

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés