Hirdetés

Lakatos Márk kiborult Majka és Pápai Joci új dalán - kőkemény választ kapott

 portré

Lakatos Márk sosem rejti véka alá a véleményét, így tett most is Majka és Pápai Joci közös daláról. A stylist TikTok-videóban mondta el véleményét. 

Pápai Joci ilyen elfuserált gregorián utánzatokat nyom, a szövegben semmi utalás nincs a barokkra, és a videóklip, amiben lehetett volna virítani valamit, az pedig úgy néz ki, mintha egy ilyen szabadon értelmezett Robin Hood: A tolvajok fejedelme című film lett volna, amiről tudjuk, hogy Földnélküli János, illetve Oroszlánszívű Richárd korában játszódik a 12. században, tehát jó néhány évszázaddal arrébb van, mint a barokk

– hangzik el a kritika Márktól. 

Majkát sem kell félteni, hosszú Facebook-posztban válaszolt Lakatos Márknak. 

Kedves Lakatos Márk! Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal, akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre. Szóval hogy miért is Barokk a szám címe? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne, amit csak akarunk. Neked magyarázzam?

Mint írta, a címválasztásnak rengeteg oka lehet, ebből párat fel is sorolt:

Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt, mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet, valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen baró, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két k-t a billentyűzeten, mikor a kávéjáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt.

Majka ezután felhívta Lakatos Márk figyelmét arra, hogy ne csodálkozzon, ha egy dal címének nincs köze ahhoz, amit lát. Illetve felhívta Lakatos Márk figyelmét arra, hogy ők mindent elfogadnak, még azt is ha egy férfi szoknyát visel, hozzá illő kiegészítőkkel és magassarkúval. 

Elfogadjuk. Lehet pont azért, mert bízunk benne, hogyha később nekünk is lesznek furcsa dolgaink, akkor nem próbálnak majd minket butának vagy együgyűnek beállítani egy pár lájkért cserébe 

– olvasható a zenész posztjában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés