Hirdetés

Lagzi Lajcsi rosszul lett, mentő vitte kórházba

Garai Kitti portré Garai Kitti

Két mentőautó is megjelent Galambos Lajos házánál szerda délután. Ügyvédje elárulta, mi történt a zenésszel.

Boldogasszonypusztán szirénázó mentőautók jelentek meg szerda délután. A Blikk úgy értesült, hogy Galambos Lajos lett rosszul az otthonába, akit azonnal kórházba szállítottak. A Blikk egyik olvasója szemtanúja volt annak, ahogy az első mentőautó megérkezik Lajcsi birtokához, így közelebb ment egy kicsit, hogy megnézze, mi történik.

"Az újságban és a tévében is láttam, hogy beteg Galambos Lajcsi, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj. Nem telt el sok idő, újabb szirénázó mentő érkezett a házhoz. Akkor már tényleg megijedtem: hány emberhez kellett segítséget hívni? Végül a két mentőautó szinte egyszerre távozott, de csak az egyik ment szirénázva, a másik már nem. Abból gondolom, hogy csak az egyik szállított el valakit" - árulta el az olvasó.

A lap kereste a trombitaművészt, ám nem érték el. A zenész ügyvédje azonban elmondta, mi történt Lajcsival.

"Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel" – mondta Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, aki hozzátette, a mentők kórházba szállították a zenészt, azonban egyelőre még ő sem tudja, hogy melyikbe, ugyanis egy ideje ő sem tudja elérni az ügyfelét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés