Hirdetés

A gyógyíthatatlan beteg Lagzi Lajcsi börtön helyett koncertezni jár

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia a másodfokú, jogerős ítélet alapján. Azonban a zenész az egészségi állapotára hivatkozva halasztást kért, de mivel a bíróság erről a bevonulás napjáig nem tudott, így intézkedett a büntetés megkezdésének függőben tartásáról. 

"Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék" - nyilatkozta korábban a zenész, hozzátéve, hogy egy orvosszakértőtől hallotta a megsemmisítő diagnózist, ám azt pontosan nem árulta el, hogy milyen betegséggel küzd. "

"Annyit közölhetek ezzel kapcsolatban, hogy mindent befolyásol a hátralévő életemben. És még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem" - mondta Lajcsi.

Betegsége ellenére is koncertet adott a trombitás

Hivatkozás másolása

A Blikkrúzs szerint Lagzi Lajcsi február 18-án, szombaton egy órás koncertet adott az alföldi Biczó csárdában, ahol közel 300 vendég előtt énekelt. Ráadásul a hírek szerint a zenész már készül a következő, március 11-i, tatabányai koncertjére is.

"Óriási bulit csinált, szerencsére egyáltalán nem látszott Lajcsin, hogy beteg. Szerintem több mint egy órát énekelt, de pontosan nem tudom, nyilván nem az órát néztem. A program esküvő volt, persze nem igazi, de minden ugyan úgy zajlott. Volt menyasszony, vőlegény és lagzis menü. Lajcsi a fellépésével megkoronázta a lakodalmat" - mesélte a lapnak Katalin, aki végigmulatta a zenésszel az éjszakát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés