Hirdetés

Lagzi Lajcsinak gyerekkori álma vált valóra a börtönben

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egészen elképesztő, de az egyfolytában szabadulni akaró Lagzi Lajcsival valami jó is történt a börtönben.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Galambos Lajos üzent a börtönből. A zenész megdöbbentő részletek árult el arról, hogy milyen állapotban van most. "Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem" - mesélte Lajcsi. 

A trombitás azonban nem csak a rossz dolgokról beszélt, hiszen elárulta az is, hogy valami nagyon jó dolog történt vele: szentmisén járt a börtön falain belül. 

"A misét a Pannonhalmáról érkező két ferences szerzetes lelkész tartotta, a példabeszédet pedig én olvashattam fel. Sőt, a miseénekek előkészítésében is aktívan részt vettem, mondhatni, ministráltam. Különös módon egy gyermekkori álmom is teljesült itt, a börtönben, hiszen kiskoromban kántornak készültem..." - mesélte Lajcsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés