Hirdetés

Sokkoló fordulat Lagzi Lajcsi állapotában

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kiderült, hogy érzi magát a börtönkórházban ápolt trombitaművész.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, Galambos Lajos április végén kezdte meg börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben. Azonban néhány nappal később romlott az állapota, és átszállították berettyóújfalúi börtönkórházba. Ekkor annak a lehetősége is felvetődött, hogy megszakítják a művész börtönbüntetését, hogy megfelelő orvosi ellátást kapjon. Ám ehhez szükség volt egy átfogó orvosi vizsgálatra.

Dr. Csontos Zsolt, a zenész ügyvédje a Borsnak elárulta, hogy már kézhez is kapták az eredményeket, bár még nem született döntés abban a kérdésben, hogy megszakítják-e Lagzi Lajcsi szabadságvesztésének letöltését.

Ugyanakkor látva a papírokat, szakmailag nem látom indokoltnak a megszakítást és véleményem szerint nem is feltétlenül lenne ez hasznos

- nyilatkozta a lapnak a védőügyvéd, majd hozzátette, úgy látja, hogy a börtönben is mindent megtesznek azért, hogy Galambos Lajos megfelelő ellátásban részesüljön. Kiemelte, "ügyfelem ugyan fizikálisan gyenge, mivel csak kevés ételt vesz magához az állapota miatt, de lelkileg erős és méltósággal viseli a büntetését".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés