Hirdetés

Lagzi Lajcsi még a börtönbe vonulásával is kiverte a biztosítékot

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphire.hu is megírta, szerda délelőtt 10 órakor megkezdte börtönbüntetését Galambos Lajos. Ügyvédje közölte, hogy a zenész egészsésgi állapota miatt magánmentő szállította a Közép-Dunántúli Büntetésvégrehajtási Intézetbe, Baracskára.

Várható volt, hogy Lagzi Lajcsi hamarosan börtönbe vonul, ugyanis az elmúlt időszakban teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. A bevonulásának időpontja pedig féltve őrzött titok volt, a zenész senkinek sem árulta el. Csakhogy ezzel ismét megint nagy kárt okozott, ugyanis mint kiderült, több zártkörű bulija is le volt már szervezve. A szórakozóhely-tulajdonosok most fizethetik vissza az előre megvett jegyek árát a közönségnek. 

A Bors két szervezővel is beszélt, akik nagy bajba kerültek akkor, amikor kiderült, hogy Lajcsi már börtönben van. 

Az egyik szervező egy budapesti kisméretű klub tulajdonosa, aki már el is kezdte árusítani Lajcsi bulijára a jegyeket. "Megmondom őszintén hogy nagyon csalódott vagyok. Lajcsi nem csak engem, de a közönségét is cserbenhagyta, hiszen nem szólt senkinek arról, hogy mikor megy be. Május elejére szerveztünk egy bulit. Igaz, csak szóban állapodtunk meg, vagyis nincs szerződésünk, de így is bíztunk egymásban, így elkezdtem értékesíteni a jegyeket..." - mesélte a neve elhallgatását kérő szervező, hozzátéve, hogy most fizetheti vissza jegyárakat és buli sem lesz. Úgy fogalmazott, számára "nettó bukó" ez az egész", és átverve érzi magát, ugyanis milliós kárt okozott neki ezzel Galambos. 

A zenésznek több zártkörű bulija is lett volna az elkövetkezendő időszakban, és bár szerződést még nem írtak alá, a szervezők és a közönség számított Lajcsi megjelenésére. Sajnos Galambos nekik sem szólt, hogy április 26-án bevonul, ezért az előre megvett jegyek árát most fizethetik vissza a szórakozóhely-tulajdonosok.

Egy másik szervező is elpanaszolta magát a lapnak. "Szóban egyeztünk meg, egy májusi bulira. Nem beszéltünk arról, hogy mi lesz akkor, ha időközben Lajcsinak be kell vonulnia, mert ő ezt nem említette, én pedig nem akartam udvariatlan lenni, illetve határozott volt azzal kapcsolatban, hogy kint lesz. Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. Le voltak foglalva az asztalok, eladva a jegyek... Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent" - mesélte. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés