Hirdetés

Lady Gaga és Paul McCartney is szerepel az új Rolling Stones-lemezen

Nap Híre portré Nap Híre

A Rolling Stones bejelentette új albumának megjelenési dátumát és bemutatta az Angry című kislemezt.

A legendás rockegyüttes, a Rolling Stones új albummal, melynek címe Hackney Diamonds. A lemez titokban készült, és Steve Jordan dobol rajta, akit a néhai Charlie Watts ajánlott arra az esetre a zenekarnak, ha vele valami történne.

A Hackney Diamonds a zenekar 18 év óta első, új dalokat tartalmazó albuma. A lemezen olyanok közreműködnek, mint Lady Gaga, Paul McCartney és Stevie Wonder. 

Szerepel a lemezen Charlie Watts is, a Stones legendás dobosa, aki 2021-ben halt meg, közel hat évtizedes zenekari tagság után. Watts két dalban dobol a lemezen, ezeket 2019-ben vették fel. A többi dalban Steve Jordan játszik.

Watts távolléte miatt Mick Jagger, Keith Richards és Ronnie Wood komor hangulatban jelentette be szerdán a kelet-londoni Hackney kerületben az új album megjelenését. A Hackney Diamonds október 20-án jelenik meg.

"Természetesen hihetetlenül hiányzik. De Charlie-nak köszönhetően itt van nekünk Steve Jordan, akit ő ajánlott, ha bármi történne vele" – mondta Keith Richards Charlie Wattsról. (AP)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés