Hirdetés

Ilyen van? Nem hisszük el, hogy ő itt Zalatnay Sarolta

Nap Híre portré Nap Híre

Zalatnay Sarolta igazi kincset posztolt Instagramon, a képen Mick Jagger mellett Presser Gábor és Frenreisz Károly is feltűnik.

Zalatnay Sarolta
Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta a napokban igazán nosztalgikus hangulatba kerülhetett, az Instagramon ugyanis egy igazi, kincset érő fotót osztott meg, ami még a ’90-es években készült - szúrta ki a 168.hu. Pontosabban 1995-ben, ugyanis ekkor koncertezett a Rolling Stones először Magyarországon. A koncertre egyébként pár nap alatt elkeltek a jegyek, amelyeket 3 és 10 ezer forint között árultak.

A Zalatnay Sarolta által posztolt különleges csoportkép ezután a koncert után készült. A fotón az énekesnő épp Mick Jagger mögött áll, a képen pedig a szemfülesek kiszúrhatják Presser Gábort, Frenreisz Károlyt, de még Demszky Gábor akkor budapesti főpolgármestert is és Fodor Gábort.

A népszerű énekeső, Zalatnay Sarolta egyébként igen nehéz időszakon van túl. A korábban felvett devizahitele ugyanis bedőlt, nem tudta fizetni az egyre emelkedő törlesztőrészleteket, így el kellett költöznie tárnoki otthonából, ahol 16 éven át élt a lányával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés