Hirdetés

L. L. Junior döbbenetes vallomása: ezért megy tönkre minden kapcsolata

Nap Híre portré Nap Híre

A naphire.hu többször is írt már L. L. Junior zavaros szerelmi életéről, ugyanis a kapcsolatainak valahogy mindig rossz vége lesz. A rapper most rájött, hogy hol a hiba, és el is mondta ezt a TV2 Titkok című podcast műsorában Lékai-Kiss Ramónának. A zenész beszélt arról is, hogy most együtt van-e éppen Dárdai Blankával, vagy sem.

L. L. Junior azzal kezdte a vallomását, hogy nem tudott dolgozni a kapcsolatain egyik párjával sem. "Vagy a párom volt makacs, vagy én voltam az. Nem volt meg az alázat és a kellő önfeláldozás" - mondta, majd rátért arra is, hogy a nála 17 évvel fiatalabb Dárdai Blankával most épp milyen viszonyban vannak. 

"Attól függ, mikor megy ez adásba, ha ma, akkor minden rendben van, ha holnap, már nem biztos. Hullámzóak vagyunk, szenvedélyesek vagyunk" - mondta a rapper, akiről azóta már tudni lehet, hogy újra szakított a fiatal énekesnővel - írja a Bors. Május végén a naphire.hu is írt arról, hogy újra összejött L. L. Junior és Dárdai Blanka, de július elején már arról számoltunk be, hogy a páros ismét szakíthatott. Azóta pedig már Király Lindával is összehozták a rappert, legalábbis olyan pletykák kezdtek el terjedni az interneten, miszerint Junior hevesen csókolta az énekesnőt a Lupa Beachen. 

L. L. Junior Blanka kapcsán hozzátette, hogy küzdelmes időszakon vannak túl mindketten. "Most éppen az van, hogy küzdünk az elemekkel. Küzdünk a vágyainkkal, küzdünk a beismeréseinkkel. Beismerni azt, hogy szükségem van rád, beismerni azt, hogy hibáztam, beismerni, hogy szükségem van a segítségre. Két éve ilyen időszak van, folyamatosan fent-lent. Nem tudom, meddig lehet ezt így csináln" - mondta, majd hozzátette: "folyamatosan keresem magam, vannak boldog pillanataim, de azok múló pillanatok. Először magammal szeretnék tisztában lenni, de vágyom a nyugodtságra, megállapodásra."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés