Hirdetés

Kylian Mbappé zseniális gólt lőtt, de a meccs után iszonyatos bunkó volt

Nap Híre portré Nap Híre

A Paris Saint-Germain 2-0-ra legyőzte a Toulouse csapatát a Parc des Princes stadionban rendezett Francia Szuperkupa-mérkőzésen. Kylian Mbappé gyöynörű gólt lőtt, azonban a meccs után brutálisan bunkó módon viselkedett, amiről még felvétel is készült.

A találkozó esélyese a párizsi csapat volt, amely legutóbb 2016 szeptemberében kapott ki a Toulouse-tól. Mbappé csapata nem is hazudtolta meg magát, remekül kezdték a meccset és már a harmadik percben megszerezték a vezetést. Ousmane Dembélé kapott egy harmincméteres keresztlabdát, amit kapásból középre lőtt, az érkező Li Kang In pedig hat méterről a jobb alsóba lőtt. 

A folytatásban is a párizsiák domináltak, több mint 70%-ban birtokolták a labdát, az első félidő végén pedig Kylian Mbappé is betalált, miután kapott egy labdát és átszlalomozott az egész védelmen - írja az Origo

A második félidőben a Toulouse nagyon harcolt, több helyzetet is kialakított a párizsi kupa előtt, azonban nem tudott szépíteni, a PSG pedig könnyed győzelmet aratott, és a története során tizenkettedik alkalommal nyerte meg a Francia Szuperkupát.  

Ami a meccs után történt, arra azonban senki sem számított: a PSG sztárfocistája, Mbappé iszonyatosan bunkó módon szerezte meg a kupát. A rettenetes viselkedéséről felvétel is készült, melyen látható, hogy szinte úgy tépte ki a sárgakabátos férfi kezéből a trófeát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés