Hirdetés

(18+) Horrorisztikus kutyatámadás: egy édesanya és a kislánya az áldozat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A rendőrség elrendelte a támadó kutya elaltatását.

Brutális kutyatámadás történt az egyesült királyságbeli Baddeley Greenben, ahol egy kontrollálhatatlan kutya egy nőre és a kislányára támadt rá a saját otthonukban. A két sérültet kórházba szállították a támadás után.

A horrorisztikus eset csütörtök délelőtt történt - közölte a staffordshire-i rendőrség a The Sunnal. Mint kiemelték, a támadás után elrendelték a megvadult kutya elaltatását. Az anyukát és a lányát a Royal Stoke Egyetemi Kórházba szállították, de nem adtak információt az állapotukról.

Egy kutyatámadásról kaptunk bejelentést, ezt követően mentünk ki a házhoz. A kutya, amely egy amerikai bulldog lehetett két nőt támadott meg

- mondta egy rendőrségi szóvivő. "A West Midlands Mentőszolgálat mentősei kórházba szállították mindkettejüket. A rendőrök a helyszínen megfékezték a kutyát" - tette hozzá.

A lap kiemelte, hogy az elmúlt időszakban rengeteg horrorisztikus kutyatámadás történt az Egsyesült Királyságban. Nemrég Rishi Sunak miniszterelnök arról számolt be, hogy betiltaná a szigetországban az amerikai bulldogokat, ami hatalmas vitát váltott ki a közvéleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés