Hirdetés

Már megvan az új jövevény neve is, Kulcsár Edina maga jelentette be

Nap Híre portré Nap Híre

A volt szépségkirálynő Instagram-sztorijában közölte a hírt.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Kulcsár Edina és férje, G.w.M a privát csatornájukon futó saját valóságshowjuk-ban jelentették be, hogy hamarosan érkezik a második közös gyermekük. A pár első közös gyermeke, Amara tavaly májusban született, így csak 15 hónap lesz a kis Amara és a kisöccse között. A rapper elmondása szerint ő már az első perctől kezdve szerette volna, hogy Edina szüljön neki egy fiút, így most nagyon boldog. 

Azonban az örömük nem lehet teljesen felhőtlen, ugyanis egy kamuhírekkel kattintásra vadászó álhírportál most épp Kulcsár Edina nevét próbálja besározni. Az álhírportál "Nem G.w.M Kulcsár Edinának gyerekének apja?" címmel tett közzé egy kitalált cikket, melyből egy pillanat alatt kiderül, hogy nem is a volt szépségkirálynő jelenlegi terhességére utalnak, hanem arra az időszakra, amikor Amara született, és valaki véletlenül Csutinak gratulált a kislányhoz. 

De úgy tűnik, Edina nem foglalkozik a negatív dolgokkal, helyette a 24 órás Instagram-történetében bemutatta a család legújabb tagját: egy új négylábú kedvenccel lettek gazdagabbak. A kutyáról már február elején láthattunk egy képet, ám most a neve is kiderült a házőrzőnek: Jin mellé megérkezett Kazuya - szúrta ki a Bors

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés