Hirdetés

Mi történik? Kulcsár Edináék összepakolt táskával indultak a kórházba

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon úgy fest, hogy bármelyik perceb világra jöhet Kulcsár Edina és G.w.M második gyermeke. A sztárpár már az összepakolt kórházi táskával indult útnak.

Kulcsár Edina hamarosan négy gyermekes édesanyának mondhatja magát, hiszen korábban elárulta, hogy augusztus közepe felé születik meg a legkisebb fia. G.w.M-mel a második közös gyermeküket várják, a minap pedig arról számolt be az anyuka, hogy nem ugyanabban a kórházban fog szülni, mint tavaly, ugyanis az árhoz képest nem voltak annyira megelégedve a hellyel – írja a Blikk

"Igen, apás szülést tervezünk, tavaly is így volt, és nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, ezért nem is volt kérdés, hogy most is be fog velem jönni" – árulta el a volt szépségkirálynő, aki könnyen lehet, hogy már a hétvégén karjaiban tarthatja a csöppséget.

Minden jel arra utal, hogy már bepakolták a kórházi kismama táskát és útnak indultak a férjével. Erről egy videót is közzétett a TikTok-oldalán, amin a kocsiban utaznak épp, hátul pedig egy "mommy bag" feliratú táska van. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés