Hirdetés

Eszeveszett sikoltozásba kezdtek Kulcsár Edina gyerekei, egy állat elől menekültek

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina még a szülés előtt igyekszik több időt tölteni a két nagyobb gyermekével, akikkel a természetbe látogattak ki a múltkor.

Kulcsár Edina a szülés előtt szeretne minél több időt tölteni Szabó András Csutival közös két gyerekével, Medoxszal és Ninával, ezért kimentek a szabadba egy kicsit kikapcsolódni. Ám itt nem várt események történtek, amiről a korábbi szépségkirálynő az Instagram-oldalán számolt be a követőinek – írja a Ripost

A videón először Nina látható, ahogy egy kakassal próbál ismerkedni, majd édesanyja figyelmezteti: "Nina, vigyázz, mert megtámad!"- szólt rá kislányára Kulcsár Edina, Nina pedig hallgatott édesanyjára, és békén hagyta a kakast, de Medox nem tett így, a figyelmeztetés ellenére megpróbálta megfogni.

Végül Kulcsár Edinának igaza lett, ugyanis a kisfiát hirtelen elkezdte kergetni az agresszív kakas, ami valószínűleg nem örült a gyerekek közeledésének. A vicces videón az látható, ahogy a gyerekek menekülőre fogják a támadó kakas elől, főleg Medox, aki hatalmas sikollyal rohan el az állattól. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés